Başkan Ocaklı Şile Sivaslılar Derneği İftar Programına Katıldı

22 Mart 2024 Cuma

Ramazan ayının maneviyatını ve güzelliklerini paylaşmak adına Şile Sivaslılar Derneği tarafından Şile Belediyesi Nikah Sarayı’nda iftar programı düzenlendi.

“Bu akşam Sivaslı Kardeşlerimizle Gönül Sofrasında Buluştuk.”

Şile’de ikamet eden Sivaslı vatandaşlarla Ramazan ayının birlik ve beraberlik içinde geçmesi adına düzenlenen iftar programında bir araya gelen Şile Belediye Başkanı İlhan Ocaklı, iftar sonrası yaptığı konuşmada: “Şile’de gönül bağlarımızı kurduğumuz, değerli Sivaslı kardeşlerimiz ve çocuklarımızla Ramazan ayının ruhunu hissettiğimiz gönül sofrasında buluştuk. Rabbim tuttuğumuz oruçları kabul eylesin, sofralarımızın bolluğunu ve bereketini arttırsın inşallah. Sevgi, birlik ve beraberlikle daha nice ramazanlara…” dedi.

“Bizler Pir Sultan Abdal’ın Torunlarıyız.”

Sivaslılar Derneği yönetim kurulu ve üyelerinin yoğun katılım sağladığı iftar programında söz alan Şile Sivaslılar Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Öztürk: “Bu bolluk ve bereket sofrasında bir araya gelmemize vesile olan, katılımıyla bizleri onurlandıran Başkanımız İlhan Ocaklı’ya tüm hemşehrilerim adına teşekkürlerimi iletiyor, her daim yanımızda olduğu ve bunu bizlere hissettirdiği için de minnetlerimi sunuyorum.” dedi.

Şile Belediyesi Nikah Sarayı’nda düzenlenen Şile Sivaslılar Derneği iftarı, Tasavvuf Musikisi dinletisi ve Kuran-ı Kerim Tilaveti ile çocuklar için özel etkinliklere sahne oldu.