Başkan Kabadayı’dan Alacalı Kampı’na Ziyaret

-
30.06.2025 15:48
Şile Belediye Başkanı Özgür Kabadayı ve Belediye Başkan Yardımcısı Berna Avcı, İstanbul Büyükşehir Belediyesi’ne (İBB) ait Alacalı Engelliler Kampı’nda, Alternatif Yaşam Derneği (AYDER) öncülüğünde düzenlenen etkinliği ziyaret etti.
Ziyaret kapsamında özel gereksinimli bireylerle bir araya gelen Başkan Kabadayı, onların taleplerini dinleyip sohbet etti. “Dayanışmanın, sevginin ve kapsayıcılığın en güzel hâline tanıklık ettik,” diyerek, emeği geçen AYDER’e ve gönüllülere teşekkür etti.
Başkan Kabadayı ve Başkan Yardımcısı Avcı, kamp alanında bulunan ailelerle de görüşerek hem mevcut ihtiyaçları dinledi hem de sunulabilecek destekler üzerine değerlendirmelerde bulundu. Ailelerin talepleri doğrultusunda Şile Belediyesi’nin sosyal destek hizmetlerinin güçlendirilmesi yönünde fikir alışverişi yapıldı.
AYDER’in Şile’deki yerleşik çalışmalarıyla birlikte, İBB’ye ait kamp alanı artık daha erişilebilir, kapsayıcı ve etkin sosyal projelere ev sahipliği yapıyor. Şile Belediyesi ise bu işbirliğini güçlendirerek özel gereksinimli bireylerin yanında olmayı sürdürüyor.





