Şile Belediye Meclisi Haziran Ayı Birinci Oturumunu Gerçekleştirdi
-
01.06.2026
1 Haziran 2026, Pazartesi
Şile Belediye Meclisi, Haziran ayı olağan toplantısının ilk oturumunu 1 Haziran Pazartesi günü Şile Belediye Başkan Vekili Sacit Terzi başkanlığında, ilçenin geleceğini şekillendirecek imar ve idari gündem maddelerini görüşmek üzere gerçekleştirdi. Yeni hizmet binasında düzenlenen toplantıda, Şile’nin gelişimine yönelik kritik kararlar alınırken kurumsal hizmet kapasitesinin artırılmasına vurgu yapıldı.
İmar Komisyonuna Sevk, Kadro Değişikliğine Onay
Şile Belediyesi Meclis Salonu’nda gerçekleşen oturumda, ilçenin yapısal dönüşümü ve vatandaş taleplerini merkeze alan Merkez 1. Etap Uygulama İmar Planı revizyonu itirazları ile 18. madde uygulama sınırlarının kaldırılmasına yönelik teklifler, değerlendirilmek üzere İmar Komisyonu’na sevk edildi.
Başkan Vekili Terzi'den Net Mesaj: "Şile'ye Daha Fazla Değer Katmak asıl Gayemiz"
Meclis salonundaki toplantıda söz alan Şile Belediye Başkan Vekili Sacit Terzi, Şile Belediyesi’nin tüm birimleriyle Şile halkına en iyi hizmeti sunmak için özveriyle çalıştığını belirterek, "Asıl gayemiz Şile’ye daha fazla değer katmak ve halkımızın beklentilerini karşılayacak projeleri hayata geçirmektir." ifadelerini kullandı.
2. Birleşim 4 Haziran'da: Komisyon Raporları ve Nihai Kararlar Perşembe Günü Masada
Meclis, komisyonlardan gelecek raporları görüşmek ve nihai kararları almak üzere 4 Haziran Perşembe günü saat 10.00’da ikinci birleşim için yeniden toplanacak.