Şi̇le Beledi̇yesi̇ Mayıs Ayı Mecli̇s Toplantıları Tamamlandı

Şile Belediyesi'nin Mayıs ayı olağan Meclis toplantıları, Şile Belediyesi Nikâh Sarayı ve Kültür Merkezi’nde düzenlenen son oturumla tamamlandı.

Gündem Maddeleri Oy Birliğiyle Kabul Edildi

Şile Belediyesi Başkan Vekili Ahmet Coşkun’un başkanlık ettiği ayın ikinci ve son oturumu, 5393 sayılı Belediye Kanunu’nun 20. maddesi gereğince, yeterli çoğunluğun sağlanması ile gerçekleştirildi.

Komisyonlara Havale Edilen Tüm Maddeler Kabul Edildi

Mayıs 2025 Perşembe günü saat 10.00’da Şile Nikâh Sarayı’nda gerçekleşen oturumda açılış ve yoklamanın ardından, 05.05.2025 tarihli ilk oturumda komisyonlara havale edilen gündem maddeleri ile ilgili Meclis Komisyon Raporları okunarak, Meclis’in oluruna sunuldu ve tümü oy çokluğu ile kabul edildi.

Bir Sonraki Toplantı 2 Haziran’da

Şile Belediyesi Mayıs ayı Belediye Meclisinin ikinci ve son toplantısı parti temsilcilerinin görüşlerinin alınmasıyla sona erdi. Şile Belediye Meclisi’nin bir sonraki toplantısı 2 Haziran 2025, Pazartesi tarihinde saat 15:00’te gerçekleştirilecek.