ŞILE Hava Durumu

Kestane Balı Sirkesi


Şile Kestane Bal’ından üretilen Kestane Balı Sirkesi ise Haziran ayında kestane çiçeklerinden elde edilen kestane balı süzülürken alınan peteklerin  “sır” adı verilen kısmının sirke anası kullanılarak meşe fıçı ve toprak küplerde su içerisinde fermente edilmesiyle elde edilmektedir. Şile kestane balı sirkesi İtalya’da Slow Food Nuh’un Ambarı(Ark of Taste) korunması gereken ürünler listesinde yer almaktadır.

Onay kodu gönderirken problem oldu. Daha sonra tekrar deneyin.
Sorry, we have a problem while sending e-mail. Please try later.
Lütfen, size gönderilen onay kodunu giriniz.
Please, enter code we send you.
Lütfen en az bir bildirim türü seçin.
Please select at least one notification channel.
Bu bilgilerle kayıtlı bir e-bülten üyeliği mevcut, lütfen başka bir taneyle deneyin.
This email address already registered. Please, try other e-mail adress.
Lütfen gerekli bilgileri giriniz.
Please enter mandatory fields.
Lütfen gerekli alanları doldurunuz. Please fill al required values.
İşleminiz başarıyla gerçekleşti, teşekkürler.
Thank you, your your process is done.
Onay kodunu yanlış girdiniz. Please enter right code that we send you.