ŞILE Hava Durumu

Özgür KABADAYI

ŞİLE BELEDİYE BAŞKANI
Teşekkürler Şile!

Bu zafer, sadece bizim değil, aynı zamanda tüm Şile halkının da zaferi. Her bir oy, değişime olan ihtiyacı, özgürlük ve demokrasiye olan inancı temsil ediyor. Artık, bizim için çok çalışma vakti, Şile için tam yol ileri!
Özgür KABADAYI

Güncel ihale bulunmamaktadır.

İhale Arşivi için tıklayınız

Belediye Başkanı İlhan Ocaklı’dan Yeni Yıl Mesajı

Belediye Başkanı İlhan Ocaklı’dan Yeni Yıl Mesajı

30 Aralık 2022 Cuma

Sevgili hemşehrilerim,
 
Her yeni yıl, bize mutlu başlangıçlar ve geride bıraktığımız yılın muhasebesini yapma imkânı veriyor. Yeni nesil belediyecilik ve belirlediğimiz Şile vizyonuyla öncü, örnek bir yerel yönetim kurumu olma hedefiyle, eşitlikçi, erişilebilir, yenilikçi ve sürdürülebilir hizmetler sunduğumuz 2022 yılını geride bırakıyoruz.
 
2022’de hangi projelere başladık, neleri tamamladık, yeni projelerimiz neler? Şile’mizi yeni yılda daha güçlü, daha mutlu bir şehir haline getirmek için hemşerilerimizin yüzünü güldürmek ve güvenlerine layık olmak için neler yapacağız? Bu gibi sorularla yeni yılımızın yol haritasını çıkarıyoruz. Şükürler olsun ki, 2022 yılını geride bırakırken başladığımız noktanın çok daha ilerisinde yol kat ettik. Bu sebeple yeni hedeflerimiz çok daha büyük.
 
Pandemi döneminde sağlığımız için verdiğimiz farklı mücadelelerin ve çalışmaların ardından, 2022 yılı içerisinde pek çok önemli çalışmayı tamamlayarak yine sizlerle beraber açılışlarını gerçekleştirdik. Şile’de bir ilk olan Atık Getirme Merkezi, Kumbaba ve Ağva Yakuplu Prestij Cadde Uygulamaları, Fener Caddesi Aydınlatma Çalışmaları, Ahmetli Kavşağı ve Üsküdar Caddesi Aydınlatma ve Peyzaj Çalışması, Balık Satış Üniteleri, Şile Belediyesi Fitness Merkezi ve Ağvamız için önemli bir ihtiyacı karşılayan Ağva Kültür Merkezi ve Hizmet Binası 2022 yılındaki imza işlerimizden sadece bir kaçı… 

Bunların yanı sıra sürdürülebilir ve yaşanabilir bir Şile için sosyal belediyecilik çalışmalarımıza da hız verdik. Öğrencilerimize ve okullarımıza destek olmayı sürdürdük. İhtiyaç sahiplerimizin, yaşlılarımızın yanında olduk. Üreticilerimize destek olabilmek adına aşı ve fide desteklerimizi hayata geçirdik. Şile için ve sizin için tüm faaliyetlerimizi bütünleyici yaklaşımla, Şile’mize yakışır şekilde çok yönlü sürdürdük.
 
Yine bu yıl sizlerle bol bol hasret giderdik, bol bol kucaklaştık. Şile Bezi Kültür ve Sanat Festivalimiz eski günlerdeki coşkusuna kavuştu. Şile Palamudu Festivalimizin adı yine 2022 yılına yazıldı. Yaz boyunca düzenlediğimiz etkinliklerde yüzbinlerce misafirimizi ve ülkemizin birbirinden değerli sanatçılarını Şile’mizde sizlerle beraber ağırladık. Dört mevsim yaşanabilir bir turizm anlayışı ile, Şile’mizin özelliklerini, kültürünü, tarihini, değerlerini özümseyerek, bu eşsiz güzellikteki coğrafyamızın adını çok daha fazla duyuracak, Şile Belediyesi olarak yeni yılda hizmet maratonumuzu sürdüreceğiz. Şile, 2023 yılında da birçok önemli eserle buluşacak ve adından söz ettirmeye devam edecek.
 
2023’e merhaba  derken yüzümüz ak, vicdanımız huzurlu, gayretimiz baki. Yeni yıla yeni projelerimizin ve atılımlarımızın heyecanı içerisinde giriyoruz.
 
Bu duygu ve düşüncelerle, yeni yılın hepimize, yuvalarımıza, Şile’mize ve ülkemize sağlık, mutluluk ve hayırlar getirmesini diliyorum.
 
İlhan OCAKLI
Şile Belediye Başkanı
 

Onay kodu gönderirken problem oldu. Daha sonra tekrar deneyin.
Sorry, we have a problem while sending e-mail. Please try later.
Lütfen, size gönderilen onay kodunu giriniz.
Please, enter code we send you.
Lütfen en az bir bildirim türü seçin.
Please select at least one notification channel.
Bu bilgilerle kayıtlı bir e-bülten üyeliği mevcut, lütfen başka bir taneyle deneyin.
This email address already registered. Please, try other e-mail adress.
Lütfen gerekli bilgileri giriniz.
Please enter mandatory fields.
Lütfen gerekli alanları doldurunuz. Please fill al required values.
İşleminiz başarıyla gerçekleşti, teşekkürler.
Thank you, your your process is done.
Onay kodunu yanlış girdiniz. Please enter right code that we send you.