İlhan OCAKLI

Kıymetli hemşehrilerim;

Sizlerin teveccühü ve tercihi ile Belediye Başkanlığı görevini üstlendiğimden bu yana, meclis üyelerimiz ve ekibimizle birlikte Şile’yi ve bölgemizi geleceğe en doğru şekilde taşıyabilmek için gerekli yatırımların ve projelerin hayata geçirilmesi için var gücümüzle ve ilk günkü heyecanımızla çalışmaya devam ediyoruz. Çünkü biz Şile’yi çok seviyoruz.
İlhan OCAKLI

Kıvılcım Sokak Yeni Parkına Kavuşuyor

25 Ocak 2023 Çarşamba

Şile Belediyesi, Çavuş Mahallesi’nde yeni bir park çalışmasına imza atıyor. 1.522 m² alan üzerine inşa edilen park ile birlikte çocuklar ve aileler tanımlı bir alanda eğlenceli vakit geçirebilecekler.

Çocuklar İçin Her Şey Düşünüldü
Çavuş Mahallesi, Kıvılcım Sokak’ta 1.522 m²’lik alanda yapımına başlanan parkta 689m² yaya yürüyüş yolu, 540m² park oyun alanı, 30m² bisiklet parkı, 308m² yeşil alan ve aydınlatma elamanları ile birlikte, kent mobilyaları ve oturma grupları yer alacak. Oyun grupları ve dinlenme alanları ile her şeyin eksiksiz düşünülüp uygulamaya konduğu park örnek teşkil edecek nitelikte.

Şile Belediye Başkanı İlhan Ocaklı: "Doğa Yarınlara Bırakılacak En Kıymetli Hazine"
Doğanın, yarınlara bırakılacak en kıymetli hazine olduğunu vurgulayan Şile Belediye Başkanı İlhan Ocaklı, “Çavuş Mahallesi, Kıvılcım Sokak’ta projelendirdiğimiz park alanımızın çalışmalarına başladık. Estetik bir bakış açısıyla farklı bir mimari ve peyzaj anlayışıyla tasarladığımız projemiz ilçemize hayırlı olsun.” dedi.

"Çocuklarımız ve Gençlerimiz İçin Yeşil Doğa Projeleri Üretiyoruz."
Başkanı İlhan Ocaklı, “Daha yaşanabilir bir dünya için Şile Belediyesi olarak bizler de bu kıymetli hazineyi korumanın ve gelecek nesillere aktarmanın gayreti içerisindeyiz. Çocuklarımız ve gençlerimiz i·çin yeşil doğa projeleri üretiyoruz. Doğa ile iç içe çocuklarımızın ve vatandaşlarımızın konforlu ve eğlenceli vakit geçirebilmeleri adına başlattığımız park çalışmamız ile birlikte ilçemize güzel bir alan daha kazandıracak olmanın mutluluğu içerisindeyiz’’ dedi.