ŞILE Hava Durumu

İlhan OCAKLI

ŞİLE BELEDİYE BAŞKANI
Kıymetli hemşehrilerim;

Sizlerin teveccühü ve tercihi ile Belediye Başkanlığı görevini üstlendiğimden bu yana, meclis üyelerimiz ve ekibimizle birlikte Şile’yi ve bölgemizi geleceğe en doğru şekilde taşıyabilmek için gerekli yatırımların ve projelerin hayata geçirilmesi için var gücümüzle ve ilk günkü heyecanımızla çalışmaya devam ediyoruz. Çünkü biz Şile’yi çok seviyoruz.
İlhan OCAKLI

Şile Belediyesi Spor Yatırımlarına Devam Ediyor Söz Verilen Halı Sahalar Birer Birer Tamamlanıyor

 Şile Belediyesi Spor Yatırımlarına Devam Ediyor Söz Verilen Halı Sahalar Birer Birer Tamamlanıyor

22 Mayıs 2023 Pazartesi

 
Hizmet faaliyetleri arasında özellikle çocukların ve gençlerin spor yapmasını teşvik etmek için projeler geliştiren Şile Belediyesi, sporu tüm ilçeye yaymak ve gençlere yeni aktivite alanları kazandırabilmek için yeni halı sahaları birer birer tamamlıyor.  
 
“Goool!” Sesleri Çok Yakında İlçemizde Yankılanacak


Spor yatırımlarına hız veren Şile Belediyesi; Şile’de, gelecek nesillerin sporla iç içe yetişmesi ve eğitimde başarılı olmaları için yaptığı yatırımlara, yenilerini eklemeye devam ediyor. Ağva’da devam eden Fitness Merkezi’nin yanı sıra hayata geçirilen yeni halı saha projelerinin çalışmaları da aralıksız sürdürüyor. 

İlçenin farklı noktalarında Şile Belediyesi ekipleri tarafından sürdürülen çalışmalar kapsamında 75. Yıl Okulu Halı Sahası, Çayırbaşı Mahallesi Halı Sahası ve Teke Mahallesi Halı Sahası tamamlandı. 
 
“İlçemizin Her Noktasına Sporu Götüreceğiz.”

Şile’nin her noktasında sporu çocuklarla ve gençlerle buluşturmak için projeler geliştirmeye devam ettiklerini belirten Şile Belediye Başkanı İlhan Ocaklı, “Güzel Şile'mizde gençlerimize ve çocuklarımıza spor yapabilme imkânı sağlayacak modern tesisleri birer birer hizmete sunuyoruz. Şile Belediyesi olarak, Şile’nin başarılı olması için yaptığımız yatırımlarımız kapsamında sosyal, kültürel ve ekonomik yatırımlarla ilçemizin kalkınmasına ve gelişmesine katkı sunmayı hedefliyoruz.  Hayata geçirdiğimiz projeler ile; gençleri ve çocukları asla unutmuyor, inşa ettiğimiz modern parklar, yeşil alanlar, oyun parkları ve de halı sahalar ile gençlerimizin yüzünü güldürmek istiyoruz” diye konuştu.
 
Başkan Ocaklı’dan Hacıllı, Kabakoz, Korucuköy, Gökmaslı ve Yeniköy Müjdesi

Daha önce temel ve zemin betonu atılan 75. YıI Ortaokulu Halı Sahası ile Çayırbaşı ve Teke Mahallelerindeki çalışmaların tamamlandığını vurgulayan Başkan Ocaklı, yeni halı saha müjdelerini de verdi. “Mahallelerimizdeki gençlerimize yeni aktivite alanları kazandırmaya devam edeceğiz. Söz verdiğimiz halı sahalarımızı birer birer tamamlıyoruz. Yenilerinin de yapımına hızlı bir şekilde başlıyoruz. Çocuklarımızın ve gençlerimizin geleceği için spor yatırımlarımızı farklı alanlarda sürdürmeye devam edeceğiz.” dedi. Başkan Ocaklı konuşmasında Hacıllı, Kabakoz, Korucuköy, Gökmaslı ve Yeniköy mahallelerinde halı saha çalışmalarının başlayacağının da müjdesini verdi.
 

Onay kodu gönderirken problem oldu. Daha sonra tekrar deneyin.
Sorry, we have a problem while sending e-mail. Please try later.
Lütfen, size gönderilen onay kodunu giriniz.
Please, enter code we send you.
Lütfen en az bir bildirim türü seçin.
Please select at least one notification channel.
Bu bilgilerle kayıtlı bir e-bülten üyeliği mevcut, lütfen başka bir taneyle deneyin.
This email address already registered. Please, try other e-mail adress.
Lütfen gerekli bilgileri giriniz.
Please enter mandatory fields.
Lütfen gerekli alanları doldurunuz. Please fill al required values.
İşleminiz başarıyla gerçekleşti, teşekkürler.
Thank you, your your process is done.
Onay kodunu yanlış girdiniz. Please enter right code that we send you.