Güncel etkinlik bulunmamaktadır.

Tüm Etkinlikler

Şile Spor Akademisi Sarıkavak Parkuru Trekking Etkinliği Gerçekleşti

23 Ocak 2023 Pazartesi

Şile Spor Akademisi, Şile’deki doğaseverlere ilçenin doğal güzellikleriyle buluşturmaya devam ediyor.  Her hafta farklı bir yürüyüş rotasında gerçekleşen trekkingin bu hafta rotası Sarıkavak oldu.

Şile’de Doğaya Karışmak Çok Güzel
Şile Belediyesi Şile Spor Akademisi koordinasyonluğunda 22 Ocak Pazar günü düzenlenen trekking etkinliğine yaklaşık 500 doğasever katıldı. Aralarında İstanbul Gençlik ve İl Spor Müdürü Prof. Dr. Burhanettin Hacıcaferoğlu ve Şile İlçe Gençlik Spor Müdürü Bedrettin Naim Arslan’ın da yer aldığı katılımcılar, Sarıkavak parkurunu yürüdü. Doğanın keyfini çıkaran  katılımcılar,  doyumsuz manzara eşliğinde, unutulmaz bir gün yaşama imkânı buldu.

Hem Spor Yaptılar Hem Eğlendiler
Sabah erken saatlerde Çamlık Mercan Köşk'te yapılan kahvaltı programı ile başlayan trekking, yaklaşık 2 saat süren keyifli bir yürüyüş sonunda mangal etkinliği ile sona erdi. Etkinlik boyunca hem spor yaptıklarını hem de eğlendiklerini dile getiren, katılımcılar Sarıkavak parkurunda unutulmaz bir gün yaşadıklarını ifade ettiler. Hasanlı Mahallesine bağlı bulunan Sarıkavak bölgesi hem yürüyüşe elverişli yolları hem de doğal güzelliği ile doğaseverlerin uğrak yeri.

Her hafta farklı bir rotada gerçekleştirilen trekking etkinliğine katılmak için 0534 500 66 19 no’lu iletişim hattından kayıt yaptırabilirsiniz.